Activiteiten
 
Nusta Kapay, intitiaties van het Goddelijke vrouwelijke

Nusta Karpay is een drie daagse Master workshop voor de heling van alle vrouwelijke
aspecten in ons zelf. Het
zijn zeven inwijdingen verbonden met de heilige bergen, Nusta's
in Peru en deze pure liefdevo
lle energie brengt ons op een diep niveau in contact met
Moeder Aarde, Pachamama en de ware vrouwelijke energie. Je loopt letterlijk je pad van
heelwording die je in verbinding brengt met de oermoeder- energie en de diepe pijn van
ons collectief die daar geheeld mag worden. We zijn aan het eind van het yange tijdperk
en deze yinne energie zal ons en Moeder Aarde helpen terug in balans te brengen. Deze
workshop is zeker ook voor mannen! Voor data zie agenda.
Lees meer >>


Training Inca Sjamanisme, wedergeboorte van het Zonne- Christuskind

Training Inca Sjamanisme, wedergeboorte van het Zonne- Christuskind. We gaan o.a. werken met mythishe verhalen, sjamanistishe rituelen en  meditaties, despacho's, initiaties, dromen,
onder- midden- en boven wereld, de dood van een sjamaan, het creëeren van je eigen Heilige
Mesa, de vier windrichtingen, voorouderlijke lijnen, verwijderen van energetische en karmische banden, het Heilige Huwelijk, geboorte van het
Zonne- Christuskind en Eenheidsbewustzijn. Na deze training ben je een Full-mesa carrier en verbonden met de lineage van de Inca sjamanen. Data training, zie agenda.
Lees meer >>Workshop  'De Vouwelijke drie- eenheid'

Eerherstel en betoon aan het Goddelijke vrouwelijke in de uiterlijke in innerlijke wereld. Spirituele reiniging door onderdompeling in de oer-bron van het vrouwelijke principe. De aanwezige zielen krijgen te horen over hun lotsbestemming en hun levenskeuze voor een nieuwe levensloop op aarde. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het nieuwe leven en de keuzes die je maakt. Door deze overgave  zal het vrouwelijke door het mannelijke gedragen worden.


Workshop  'De Steen der Wijzen'


Maria Magdalena heeft de kennis van de 13e kristallen schedel. Zelfs in de bijbel staat dat de
schedel voor het vrouwelijke aspect en op 'de Steen der Wijzen' staat. Het is de wijsheid die
we innerlijk integreren als het mannelijke en vrouwelijke samensmelten in het 'Heilige Huwelijk'
waardoor het Kind, de innerlijke Christus geboren wordt en je herenigd wordt in de bron. Daardoor zullen we vanuit ons Hart gaan Stralen zodat onze Moeder Aarde verlicht wordt door ons eigen innerlijk licht en zo kunnen we samen het Paradijs op Aarde creëren. De schedel staat voor mij ook voor de' innerlijke dood' die we op aarde in de materie sterven totdat we worden wedergeboren in het licht van onvoorwaardelijke Liefde en Unity. Denk maar aan de kruising van Jezus op Golgotha, schedelberg; in overgave aan al wat is zul je worden wedergeboren in het licht en van Homo Sapiens tot Homo Lumineus ascenderen.

We zullen ons in deze workshop verbinden met het Kristallen bewustzijn en de Holy Matrix. Daarna gaan we een reis aanvangen naar de bron van onze eigen innerlijke Wijsheid. We gaan via de burcht je eigen Heilige Stad betreden waarna je toegang tot de tempel van transformatie verkrijgt en je in contact komt met de Steen der Wijzen. Daarna zal ik jullie een nieuwe meditatie techniek leren die me doorgegeven is direct vanuit het etherische Kristallen Schedel bewustzijn. Door het beoefenen van deze techniek kun je gaan reizen door heen de tijd waardoor de sluiers der vergetelheid opgetild gaan worden. Je Merkaba wordt zeer snel geactiveerd en zult het eenheidsbewustzijn weer gaan ervaren vanuit jouw eigen unieke missie en die geïntegreerd wordt in je lichtlichaam zodat de zaadjes voor de toekomst gepland worden die zich zullen gaan openbaren op jou innerlijke weg.


Meditatie vanuit de drie ervaringsgebieden, voelen, handelen en denken en leren waarnemen vanuit verschillende bewustzijnsstaten

Tijdens deze meditatie krijg je inzicht in je voelen, denken en handelen en het effect op anderen hiervan. Je kunt al tijdens de mediatie je intentie en bewustzijn veranderen.  Daarna gaan we in groepjes werken met diverse bewustzijnstaten. Hier leer je één situatie te bekijken vanuit diverse waarnemingstaten; direct handelen, je emoties, het collectief bewustzijn en het Goddelijk bewustzijn waardoor je een dieper inzicht kunt krijgen.Soulretrieval volgens het Inca Sjamanisme


Na het openen van de vier windrichtingen word je in een diepe staat van ontspanning gebracht. Dan vangt onze trancereis naar het onderbewuste aan waar we contact  maken met onze krachtdieren en waar we ook de symbolen tegen komen die ons begeleiden in ons proces. We gaan op zoek naar verloren zielsdelen en brengen die  terug om weer te integreren in ons energetisch lichaam. De symbolen en krachtdieren  helpen ons verder in ons dagelijkse leven en door het integreren van verloren delen van onze ziel worden we langzaam weer heel en sterker.
Kabouter Zonnestraal, workshop voor kinderen

In deze tijd waarin het yang in zijn exces is en er vele gevoelige kindjes worden geboren met een andere bron energie, hebben zij het beslist niet makkelijk. Ze moeten mee in de maatschappij maar kunnen deze energie niet of nauwelijks hanteren. Daarom komen vele kinderen in de problemen. Ze bouwen constructies op omdat hun energie niet matcht met de energie van deze tijd. Ze kunnen verwijderd raken van  hun eigenheid en authenticiteit en zo het contact met hun innerlijke bron steeds meer kwijt raken. Kabouter Zonnestraal laat hen weer terug voelen en ervaren hoe je verwijderd raakt van jezelf en hoe je het contact weer terug kunt krijgen. Dit gebeurt middels een mythisch verhaal waarin de archetypische beelden hun onderbewuste aanraken en zij zich dit herinneren. Tijdens het mythische verhaal worden het verhaal en de verhalenverteller één. Ook worden ze meer bewust van wat wij met zijn allen hier op aarde doen. Daarna spelen we een spel met stenen waardoor hun intuïtie opnieuw terug op geladen wordt, of te wel dat ze deze niet kwijt raken.