Consulten
 
 
Consulten:


Shamanic counseling
Counselingstraject 11 sessies van 1 uur
Transformational Interface Soulsession
Illuminatiesessie
WandelcoachingPrijs:


65
444
222
144
111

177
177
555
177
  
Tijd:


1,5 uur
11 uur
2,5 uur
2,5 uur
2 uur

2,5 uur
2 uur
18 uur
2,5 uur
Geboorteritueel 
Lees meer >>
Huisreinging inclusief materialen
Prive inwijdingen Munay-Ki, drie dagen
Initiatie voor de Pana en Lloqe  Nusta's,
de vrouwelijke aspecten van de gemanifesteerde en de ongemanifesteerde werelden. Het diepe serene donkere en het expressieve vrouwelijke.


Alle prijzen zijn inclusief btw
Voor omschrijvingen van de sessies
Lees meer >>

Nieuw!! "AUT VIAM INVENIAM, AUT FACIAM AD FUNDUM
, of ik vind een weg, of ik maak er één, tot de bodem, terug naar de Bron." Dit bied de mogelijkheid om consultprijzen tegen een verlaagd tarief in te kopen met gespreidde betaling. Bel of mail voor meer informatie.
,

Annuleren persoonlijke sessie
U kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken. Wij sturen u dan een bevestiging van de afspraak toe. Wilt u een afspraak afzeggen dan dient dit tenminste 2 werkdagen van te voren worden afgezegd. Bij te late afzegging brengen we de geplande tijd voor 100% in rekening. Voor annuleringen binnen 14 dagen wordt 50 % gerekend. Afspraken op maandagochtend dienen uiterlijk voor vrijdagochtend 11.00 uur te worden afgezegd. Bij bijzondere omstandigheden neem zo spoedig mogelijk contact op met praktijk Qori K'ente.

Annuleren cursussen en trainingen

Annuleren is kosteloos tot vier weken voorafgaand aan de startdatum. Twee weken voor de cursus wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. Binnen twee weken wordt 100% in rekening gebracht, ongeacht de reden van annuleren of wegblijven. Na aanvang is geen restitutie meer mogelijk.

Telefonische consulten

Informatieve gesprekken zijn kosteloos. Gesprekken na aanleiding van consulten of ter verdieping of inzicht zijn kosteloos tot 15 minuten daarna wordt 70,- euro per uur in rekening gebracht.

Gespreidde betalingen
cursussen of opleidingen
Indien cursussen of opleidingen gespreid betaald worden wordt 12,50 euro per termijn administratiekosten in rekening gebracht. Bij contante betaling kan het cursusgeld voor aanvang van de lessen contant, gepast in een envelop met vermelding van je naam betaald worden.

Reiskosten

Bij werken op locatie worden reiskosten, 0.30 euro per km
in rekening gebracht.