Nusta Karpay
 

                            
     Nusta Karpay, Het Goddelijke Vrouwelijke


De inwijdingen van de Godinnen,
Priesteressen van de Andes
Nusta Karpay is een drie daagse Master workshop voor de heling van alle vrouwelijke aspecten in ons zelf. Het zijn zeven inwijdingen verbonden met de heilige bergen, Nusta's  in Peru en deze pure liefdevolle energie brengt ons op een diep niveau in contact met Moeder Aarde, Pachamama en de ware vrouwelijke energie. We zijn aan het eind van het yange tijdperk en deze yinne energie zal ons en Moeder Aarde helpen terug in balans te brengen.
De  initiaties, die voor zowel mannen als vrouwen zijn, brengen de mensheid en Moeder Aarde op een hoger bewustzijns niveau. Het laat de liefdevolle vrouwelijke energie in jezelf tot bloei komen en het brengt je spirituele groei in deze bijzondere transformerende tijd. Mannen komen bijvoorbeeld dichter bij hun zachtheid en aanvoelingsvermogen en in vrouwen ontwaakt de Godinnen energie en werkelijke vrouwelijke kracht.
Het gaat tenslotte om de versmelting van de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, waardoor we weer in balans komen en  heel worden. Door ons te verbinden met moeder aarde krijgen wij weer vertouwen en kom je thuis in jezelf. En dat is hard nodig in een wereld waar wij vaak worden geconditioneerd door ons denken en geīnformeerd door angsten.

Iedereen die de Nusta Karpay ontvangt kan zich elke moment met de energie verbinden en in momenten van lichamelijke of geestelijke zwakte of uitputting kun je de energie aanroepen om je weer compleet op te laden met het licht en de energie van de aarde. De mensen die met de Nusta Karpay in contact komen zullen op een sterke positieve manier een transformatie en nieuwe balans in hun leven vinden en een diepe sterke verbinding met Moeder aarde voelen.

De Nusta's zijn de oorspronkelijke Prinsessen of te wel Priesteressen van de Inka's en de vrouwelijke helpers van Moeder Aarde. De Q'ero hebben honderden jaren in afzondering geleefd en zijn toen het ijs in de bergen begon te smelten terug uit de heilige bergen gekomen om hun wijsheid met ons te delen. Het is een geschenk van liefde voor de mensheid. Ze begeleiden ons naar 2012 en de het nieuwe 'Gouden Tijdperk' van de Homo Luminuss. 
Het getal zeven is voor de Q'ero een heilig getal. Het staat in verbinding met de kleuren van de regenboog en je regenbooglichaam, de zeven chakra's, de zeven  heilige vrouwelijke bergen in Peru.

1. Mama Occlo,  Moeder van al het leven, geboren uit Lake Titicaca, in onze mythologie Maria
2. Doņa Mujia,  Godin van het water en het los laten van het ego
3. Mama Simone, Godin van het vuur, oermoederkracht en je roots,thuis komen in jezelf
4. Doņa Teresa, Godin die je Hart opent voor de ware vrouwelijke energie en diepe sereniteit
5. Maria Sakapana, Godin van trouw zijn aan jezelf en de waarheid spreken
6. Huana Wamantiklla, Godin van het innerljk zien en de tempel van visioenen
7. Tomasa Wamantiklla, Godin van de vrijheid en bloei

Deze energie die zo goed bewaard is gebleven in de traditie van de Inka's, wordt nu de Kundalini energie van de aarde naar de Andes (en Lake Titicaca) is verplaatst, als een spirituele bron wakker gemaakt om over te vloeien naar de rest van de wereld. Deze initiatie's werden tot voor kort alleen binnen de eigen Inka-gemeenschap door de Paqo's, medicijnmannen/priesters doorgegeven.

De Paqo's die het contact met Moeder Aarde en de energie van het universum ademen geven aan dat het nu de tijd is om deze heilige initiaties te delen met de wereld  omdat zoals bekend de vrouwelijke (yinne) energie nu in de wereld komt met de nieuwe tijd en de ontwikkeling van onze planeet. Het is dus tegelijkertijd een vervulling van een prophecy.

Ik heb deze initiaties direct van de Paco's Don Mareano & Don Alejandro ontvangen en mag ze nu door geven en ik ben nog steeds onder de indruk van de prachtige rituelen en het gevoel van verbondenheid. Je loopt letterlijk het pad naar vrouwelijke heelwording. Zelf zul je ze tijdens deze workshop ook leren door te geven zodat we samen onszelf en de aarde mogen helen.
Neem 7 zelf gevonden stenen mee deze, gebruik je tijdens de workshop voor je inwijdingen. Het kunnen stenen uit de natuur zijn of Chumpi stenen die ook bij de Q'eros gebruikt worden. Voor data van de inwijdingen zie agenda.

Met Grote Dankbaarheid aan de Q'ero

SylviaTestimonials:


We besteden zoveel geld aan onzinnige dingen in ons leven om ons beter te voelen, echter was voor mij deze inwijding het grootste cadeau wat ik ooit heb mogen ontvangen en was het zeer de moeite waard. En ik zal de onvoor-waardelijke liefde die ik van jou en de groep heb mogen ontvangen nooit vergeten. Mijn grootste dank hiervoor.
Groetjes en veel liefs Marco Muller.

Nog heel hartelijk bedankt uit de grond van mijn hart. Ik ben erg geraakt door de diepgang van deze Nusta Karpay. Het is zoveel meer dan een inwijding. Ik voel dat er heel veel in gang gezet is en verheug me op de nawerking:) hihi
Deborah

Dankzij dit fijne weekeinde ben ik veel korter bij me zelf gekomen en ben ik eindelijk verlost van alle last die ik jaren heb moeten dragen. Sylvia bedankt ik ben nu verlicht van alle last het dankzij dit alles schijnt weer de zon.                                                                                     
Joop

"De Nusta Karpay heeft mij in beweging gebracht. Dat wat vele jaren vast zat begon voorzichtig te bewegen, waardoor er lucht kwam in een massief stuk in mij. Het was een mooie tijd, waarbij de groepsenergie sterk verbindend was en veiligheid bood om echt de diepte in te gaan.                 Vlinder

Door de Nusta Karpay is mijn diepe vrouwelijke stuk aangeraakt, ik heb daarmee mijn vrouwelijke kracht terug gekregen. Ik voel(de) me verbonden met de priesteressen van de Andes ze hebben ontzettend geholpen. Ik ben zo dankbaar dat ik vrouw ben!
Anadini

Don Mareano & Don Alejandro