Over Qori K'ente
 
MIJN LEVEN  VOOR HET OPENEN VAN MIJN HART

Een klein meisje loopt blootsvoets over de aarde; het bos is haar thuis. De bomen, dieren en planten wijzen haar de weg en ze slaapt op de aarde met haar hoofdje tegen de stam van een boom. Hier vindt ze troost, warmte en de verbondenheid die ze zo mist. Waar is haar werkelijke familie, waar is haar kennis, wat zijn al die zwarte gaten die haar zo verward maken? Mogen die gaten weer opgevuld worden? Ze vraagt, zo klein als ze is, wat haar missie is.

Het leven op aarde maakt haar angstig en ze begrijpt niet wat ze hier komt doen. Als ze later groot zal zijn zal ze de mensen wel eens leren dat het ook anders kan. Het verlangen naar iets dat ze diep in haar ziel weet, dat daar wacht om te ontwaken.

Maar de wereld wordt duisterder en kouder en ze glijdt
langzaam steeds verder af. Totdat ze een leven leidde dat
alleen nog maar duisternis kende en ze het contact op aarde
en met haar werkelijke thuis volledig kwijt was; ze was
gestorven op aarde, leefde in een wereld van illusies
waarvan ze niet wist dat ze haar eigen illusie in stand hield.

Tot ze het op een dag het niet langer meer aan kon en ze
besefte dat het leven een hel voor haar is geworden was.
Maar ze zag nog altijd het licht en de liefde in de mensen
om haar heen. Ze kon gewoon niet anders en omdat ze het
lijden van hen kende had ze de mensen om haar heen toch
onvoorwaardelijk lief.

Er zit een vrouw in de woestijn. Toen ze er aankwam rolden dikke tranen over haar wangen. Ze kon niet verklaren waarom deze plaats haar tot zo diep raakte in haar ziel.
Dagen zwierf ze rond. Sliep onder de sterrenhemel in het warme zand en voelde zich verbonden met de Bedoeïenen met wie ze rond het kampvuur zat. De prachtige kleuren, in de woestijn die van zachte pastels tot diepe krachtige tinten uiteen liepen, beroerden haar. 
De wind die haar zachtjes en liefdevol omhelsde en de meest schitterende vormen uit de rotsen had gesneden, toverde het landschap om tot een sprookjesachtig tafereel.
Dikke tranen biggelden weer over haar wangen toen ze moest vertrekken, een ongelofelijk gevoel van liefde en rust hadden zich hier meester gemaakt over haar.

Jaren later kwam ze erachter dat ze diep in haar ziel had geweten dat ze in de woestijn ooit een wezenlijk deel van haar zelf was verloren en ze in haar onderbewuste had geweten dat het daar geweest was.

Maar de krachtbron die in haar was ontwaakt, vol liefde en wijsheid, had haar steeds geleid en gedragen tot ze herenigd was met haar door diepe trauma´s verloren deel. En ze wist dat ze nu nooit meer bang hoefde te zijn want haar toewijding en overgave aan de Grote Geest hadden haar de weg naar huis gewezen, naar de bron van onvoorwaardelijke liefde en kracht; ze was nu nooit meer alleen.


OVERGAVE EN DE WARE LIEFDE VANUIT HET HART


In 2003 zat ik op het dieptepunt van mijn leven. Die dag deed
ik volledige overgave aan God. Ik had geen idee wat het was
op dat moment maar ik zei: 'Als dit mijn lot is dan accep-
teer ik dat volledig en zal er het beste van proberen te
maken.'  Dus ik aanvaardde mijn karma en nam daar verant-
woordelijkheid oor.

Die nacht kreeg ik heldere dromen waarin ik temidden van
allerlei mensen uitgekozen werd. Daarna kreeg ik mijn leven in
een sneltreinvaart te zien zoals soms mensen die sterven
ervaren. Tegen de ochtend verscheen in een visioen Jezus
aan mij. Ik stond op een heel oud stenen kerkhofje te staren
in drie lege graven. Jezus liet zich zien aan het kruis daarna
stapte hij van het kruis af, waarna hij heel snel naderde.
De blik in zijn ogen is de meest liefdevolle die ik ooit in mijn
leven waar heb genomen. Geen mens op aarde kan zo veel
Liefde uitstralen als ik toen ervaren heb. Mijn hele ziel werd
ermee vervult en zelfs nu tien jaar later is dit moment nog als van gisteren.

Terwijl hij me naderde, kwamen er stralen uit zijn Hart zoals je vaak op prenten ziet. Toen hij heel dicht bij me was loste ik ineens totaal op. Ik werd volledig één met het Christusbewustzijn. Aleen mijn ogen waren er nog, die trilden in de meest Krachtige, Liefdevolle energie. Mijn hele ziel en wezen waren doordrenkt van onvoorwaardelijke Liefde en ik hoorde vier liederen zingen door Engelen. Daardoor denk ik dat ik zo ongeveer twintig minuten in het Christusbewustzijn ben geweest. Ik kon mijn toenmalige man beneden op bed zien liggen. Dus alles voltrok zich in de slaapkamer. Ik werd letterlijk opgetild door God omdat ik de trillingen het meest intens voelde onder mijn oksels; ik werd gedragen in het Christuslicht.

Heel bijzonder was echter dat die middag een kolibrie in mijn tuin was verschenen, die door mijn man en kinderen was waargenomen. Jaren later, in 2008 zou ik met het Inca- sjamanisme aan de slag gaan en daar staat de kolibrie voor degene die je terug brengt naar de Bron en je leert drinken van de nectar van het leven. Tijdens mijn inwijding in de Kriya Yoga in 2002 (van Yogananda) had ik een anjer ontvangen die ook symbool staat in de Inca traditie.

Enkele dagen later kwam Jezus weer terug. Hij ging achter me liggen en een bundel van licht ging vanuit zijn Hart naar het Hart van mijn toenmalige man. Daarna ging deze bundel van licht naar vele andere mensen. De energie was zo krachtig dat ik overal waar ik maar kwam nagekeken werd. Mensen voelde iets maar wisten niet wat. Er hing een veld van Liefde en Kracht voortdurend om me heen. Deze energie is nooit meer weggegaan maar werd één met mijn ziel. Daarna moest ik echter deze energie gaan intergreren in mijn fysieke lichaam en mijn verleden (karma) helen. Dat heeft nog vele jaren geduurd.

In 2008 kwam in in contact met de Qero's, de laatste afstammelingen van de Inca's. Alle sjamanistische technieken kon ik in 2009 ineens doen. Ik ging in trance en kon de blauwdruk van iemand readen. Voor mij gevoel is het doordat ik één ben geweest in de Christusenergie het nu ook mogelijk om één te worden met de energie van een cliënt.

Inmiddel sondersteun ik zeer veel mensen die onverwerkte ervaringen of ernstige trauma's uit hun verleden hebben. Ik had zelf een post-traumatische stress- syndroom en ben volledig genezen. Ik heb nu een gelukkig leven, mijn eigen praktijk en een hele lieve vriend. Ik heb veel mooie mensen ontmoet. In de jaren na 2003 heb ik nog regelmatig eenheidservaringen en ontmoetingen met Jezus gehad. Zelfs een keer met mijn beste vriendin waarbij toen ook de straal van Jezus weer achter door mijn Hart binnenkwam en alles in mijn woonkamer tot vijf keer toe materialiseerde en de- materialiseerde en alles Licht werd.

Voor mij is 'De Overgave', het sterven op aarde om te worden wedergeboren in het Licht. Het is het Ware Leven in Liefde. Wat ik eigenlijk zei die dag is: 'Niet mijn wil maar Uw Wil geschiedde', het accepteren van je lot in plaats van vragen om verlossing en verantwoordelijkheid nemen voor de zaden die je geoogst hebt.

Uit dankbaarheid voor deze ervaring en dat de Christus mij draagt in het Licht van onvoorwaardelijke Liefde, put ik de kracht om mijn werk te doen uit dienstbaarheid. Het is mijn droom dat vele mensen deze onvoorwaardelijke Liefde en Kracht in hun Hart mogen ontvangen.

Het is niet God die ons laat lijden, maar wie zonder God is Lijdt
Sylvia

De geschiedenis van Qori K'ente  Lees meer >>