Praktijk
 
Inhoud:
    Voor wie en waarvoor?
   
Incasjamanisme
   
Transformational Interface Soulsession
 
    • Illuminatie of Verlichtingsproces
   
Extractie of Verwijderingsproces
   
Soul Loss & Soulretrieval
  
   • Het op DNA niveau verwijderen van gekristalliseerde gedachtepatronen
 
    • Basaltstenen techniek
   
7 Kristallen Heling
   
Sessie met de Kristallen Schedels
   
Evolutiepsychologie
   
Chakratherapie
   
Esoterie
   
Kristaltherapie
   
Counseling
   
Ondersteuning
   
Stervensbegeleiding
   
Mijn MissieTijdens mijn sessies maak ik gebruik van diverse technieken. Als transpersoonlijk counselor en sjamaan heb ik vele tools en psychologische kennis ter beschikking. Zo kunnen westerse psychologie en oude traditionele heling een integraal geheel vormen. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd zoals momenteel de HBO psychologie, Academie voor Intergrale Menswetenschappen en voorheen shamanistische basis en helersopleiding, drie jaar evolutiepsychologie, esoterie, psychonomie en kristallentherapie.

Voor wie en waarvoor?

Voor iedereen die innerlijk vrij wil worden,
meer levensvreugde wil ervaren
en zijn Hart voor je innerlijke bron en onvoorwaardelijke Liefde wil openen.
Als je meer inzicht in psychologische en traditionele processen wil krijgen.
  Om je werkelijke kracht terug te herwinnen en verbinding met jezelf en de wereld om je heen te ervaren.
Maar ook om je bestemming te vinden
en authentiek en autonoom door het leven te gaan.
Je voelt je Gedragen in Overgave aan het Leven
.

Deze therapieën, counseling en healingtechnieken kunnen voor heel veel doeleinden ingezet worden, o.a.:

• Fysieke, emotionele en mentale problemen
• Relatieproblemen
• Communicatieproblemen
• Conflicten
• Stress
• Chronische vermoeidheid
• Burn-out
• Angst- en paniekaanvallen
• Onzekerheid, faalangst
• Depressie
• Slaapproblemen
• Trauma verwerking
• Verkrachting, geweld
• Sexueel misbruik
• Incest
• Post traumatisch stress stoornis PTSS
• Psychose
• Dromen en nachtmerriesIncasjamanisme:
Qori K'ente als sjamaan, verstaat de kunst energetisch tussen werelden en dimensies te wandelen met volledige toegang tot alle intuïtieve vermogens, meestal in trance en kan zo in het onderbewuste werken en informatie op  zielenniveau verkrijgen waardoor het evenwicht in de cliënt en zijn omgeving herstelt.

Daardoor kan inzicht komen in problemen en of trauma's in zowel evolutionaire als persoonlijke processen op zielenniveau. Hierdoor kan het bewustzijn zich verruimen de ziel groeien en uw trillings en waarnemings- niveau wordt groter. Voorouderlijke lijnen worden geheeld tot op karmisch en dna niveau zodat u uw bestemming kunt gaan leven.

De sjamaan doet geen interventie maar maakt een reis samen met de cliënt en is bovenal een schepper van orde die mensen heelt door hun moeilijkheden tot een geordende en begrijpelijke vorm te transformeren. Een sjamaan is een soort psychotherapeut- met dit verschil dat "psychoanalyticus luistert, terwijl de sjamaan spreekt op zielenniveau."


De sjamaan staat in het centrum van het universum; met zijn ene been leeft hij in de wereld van de materie en met zijn andere in de universele eenheid. De Incasjamaan werkt met zijn mesa, dit is een bundel met heilige stenen. Deze stenen heten Kuja's en zijn levende bezielde stenen. Ze hebben allemaal hun eigen symboliek en zijn verbonden met een lineages van helers tot 35.000 jaar terug.
Verder zijn de vier windrichtingen zeer belangrijk. Ze zijn archetypische, scheppende en organiserende beelden van het universum die ieder staan voor oerenergieën die tijdens het werken samen met de aarde en hemelenergie aangeroepen worden. Ze zijn verbonden met de heilige geometrie en staan ook voor de vier aangezichten van God. De sjamaan beschikt over bijzondere healingtechnieken en werkt ook veel zijn de adem, de adem geeft bezieling aan de rituelen en helingen. Onze adem is het leven; zonder de adem zouden wij niet kunnen bestaan. Het is ook belangrijk dat wij onze mannelijke en vrouwelijke energieën meer in balans brengen. Dit zal de overgang naar het nieuwe lichttijdperk makkelijker maken.

Lees meer >>Transformational Interface Soulsession

Deze sessie is direct vanuit de kosmos aan mij doorgegeven en is een heling op het essentiele niveau. Het is een trancereis samen met de cliënt waarin we  één worden in het veld van onvoorwaardelijke liefde maar toch beiden onze individualiteit behouden, zo krijg ik toegang tot zeer veel informatie.
Ik werk via mijn eigen lichaam waar alle blokkades opgespoord en direct opgeruimd worden. Er worden oude lagen geopend waardoor er toegang komt tot informatie die heel ver weg is gestopt en waar de cliënt in het bewuste leven vaak geen toegang meer tot heeft. Je hoeft zelfs geen vraag te stellen, er komt precies aan de orde wat op dit moment geheeld mag worden. Het kan zijn dat er oude trauma's naar boven komen uit dit of vorige levens, je schaduwkant die met je spreekt, je innerlijk kind dat met je communiceert of je afgewezen zelf, entiteiten worden weggehaald, reinigingen kunnen plaats vinden van aura's of heling van het lichaam en/of blokkades, een soulretrieval of zelfs re-birthings plaats kunnen vinden.
Deze sessie is ook zeer geschikt als je niet verder komt, als je weet dat er ergens iets is maar je kunt er op een of andere manier niet naar toe, als je geen idee hebt wat je nog kunt doen, als je met vragen zit die erg moeilijk zijn om uit te spreken, dan is deze sessie iets voor jou. Het is een uiterst effectieve maar zeer intensieve sessie die helend en inzichtgevend is en waarbij een grote opruiming word gehouden en de weg weer vrij zal zijn. 
Deze sessie is zo efficiënt dat je het effect van één sessie kan vergelijken met vele gewone sessies of jarenlang normale threapie!!!


Illuminatie of Verlichtingsproces
Alles bestaat uit licht, we eten planten die zich voeden met licht en wijzelf bestaan uit licht. Dat licht kan vervuild raken door donkere energieën om allerlei redenen. Vervuiling treedt op door trauma’s uit onze kindertijd, negatieve denkbeelden over onszelf of negatieve energieën vanuit onze werkplek of omgeving.
Deze vervuiling is als een imprint die in het energieveld leeft. Het informeert en maakt ons ontvankelijk voor bepaalde relaties, bepaalde ziektes. Het brengt je positieve, steunende en inspirerende mensen, of keer op keer juist in terugkerende negatieve situaties. Deze energieën moeten als het ware verbrandt worden, verteerd, om weer tot licht te transformeren.
Wanneer men een gebeurtenis uit het verleden niet kan intergreren blijft dit op een bepaalde trilling in je lichtend veld bestaan, dit noemt men een imprint. Op deze gebeurtenis heb je overuigingen gemaakt en daar hoort een emotie bij. Vaak reageert men dan ook met een over- of onderreactie op een gebeurtenis die deze imprint weer aanraakt. Dit is nodig om je bewust te worden dat dit deel gekend en geheeld wil worden. Zo lang het in je lichtlicaam blijft trek je steeds bepaalde situaties aan in je leven door de resonantie (trilling) van deze imprint. Wanneer je dit uit je lichtend veld is gehaald zul je anders in je leven staan en nieuwe situaties en mensen aan trekken.
In het Sjamanisme van de Inka’s bestaat er geen slechte of negatieve energieën. Er zijn alleen ‘lichte’ energieën die voeden en het leven steunen en ‘zware’ die voor ons lichaam moeilijk te verteren zijn.
Emotionele wonden, of te wel ‘zware’ energieën, worden door dit proces getransformeerd tot bronnen van kracht en mededogen. Wanneer we in staat zijn ons energieveld te zuiveren van imprints die ons blokkeren in onze ontwikkeling, kunnen we vrijheid gaan ervaren en onze bestemming gaan leven.


Extractie of Verwijderingsproces

Hoewel de meeste ‘zware’ energieën in de aura verbrandt worden door het Verlichtingsproces, kunnen sommige kristalliseren en een blokkade vormen voor de levensstroom. Deze blokkades kunnen ontstaan door boosheid of jaloezie, bijvoorbeeld van een ex-partner of negatieve gedachten over onszelf. Zo’n blokkade vormt zich bij aanhoudende negatieve gedachten en na een aantal weken of maanden gaan ze zich in het lichaam nestelen. Binnengedrongen energieën kunnen zich uiten als een lokale pijn, ziekte of depressie. Deze horen niet bij ons. Omdat de blokkade zo geconcentreerd is, moet het handmatig verwijderd worden.
Diep verdriet of trauma op het moment van overlijden kan een ziel verward en boos achterlaten.
In plaats van naar het Licht te gaan, blijven ze op dit aarde niveau en hechten ze zich aan mensen of plaatsen. Mensen die open staan voor deze zielen kunnen onzeker zijn of hebben negatieve denkbeelden over zichzelf. Je kunt ontvankelijk zijn op momenten van zwakte, bijvoorbeeld bij ziekte, verdriet, of tijdens een emotioneel labiele periode.

De symptomen die hierbij kunnen optreden zijn:
Depressie
Ongecontroleerde verslavingen
Onverklaarbare gemoeds- of persoonlijkheidsveranderingen
Stemmen horen


Soul Loss & Soul Retrieval
Soul Loss is een Sjamanistische term die zielsverlies aangeeft dat kan optreden bij schokkende of traumatische gebeurtenissen. Soul Retrieval is een oeroude techniek die overal ter wereld nog steeds wordt gebruikt om de balans te herstellen door je essentie of zielendeel terug te halen.
Een natuurlijke en menselijke reactie is om bij pijn of een trauma zich te dissociëren (los te maken) van ons lichaam. Soms keren deze gefragmenteerde delen niet terug en wordt ons functioneren in de wereld moeizaam en pijnlijk. Het kan ook zijn dat we een deel van onszelf aan iemand weggeven of toestaan dat weg te nemen. Het resultaat hiervan is een onnatuurlijke en ongezonde relatie met die persoon.

Symptomen die kunnen optreden zijn:
Chronische depressie
Apathie, gebrek aan energie, futloosheid
Ongezonde relatie met een andere persoon
Gevoel alsof je van buiten af naar jezelf of je leven kijkt
Leeg gevoel
Je niet thuis voelen op aarde
Chronische ziekte
Zwak immuunsysteem
Moeilijk om aanwezig in je lichaam te zijn
Oncontroleerbare angsten
GeheugenverliesHet op DNA niveau verwijderen van gekristalliseerde gedachtepatronen
en imprints van herinneringen

Door ervaringen of trauma's uit het verleden creëren wij overtuigingen of gedachtepatronen. Deze kristalliseren zich in je lichtlichaam en trillen op een bepaald niveau. Doordoor trek je situaties aan in je leven die resoneren op die oude herinneringen of ervaringen (imprints of karma). Tijdens deze sessie worden deze patronen gelokaliseerd en de deeltjes en anti deeltjes weer met elkaar vermengd  waardoor je fotonen creëert. Deze fotonen worden weer vermengd met je DNA waardoor slapende DNA codes worden geactiveerd die het lichaam opnieuw programmeren om neurologische doorgangen en zenuwuiteinden aan te leggen. Deze sessie zal ook je sensitiviteit en het vermogen van je lichaam om subtiele energieën te voelen verhogen.


Basaltstenen techniek

Deze techniek kan oa. gebruikt worden bij vastzittende energieën die ontstaan zijn bij trauma's of verslavingen. Hij is ook bijzonder geschikt voor mensen met hevige stress, angsten of astma. Er wordt met de elementen water en vuur gewerkt en geeft het lichaam een extra impuls om te helen.


7 Kristallen Heling
Bij deze sessie wordt er gewerkt met de Apu's, de heilige bergen van Peru, de Aartsengelen en de energie van de meren en rivieren. Het is een sessie die bestaat uit drie fases en waar de geheelde staat opgespoord wordt.


Sessie met de Kristallen Schedels

Tijdens deze sessie werken we met de Kristallen Schedels en het Kristallenbewustzijn. Via tracking in de verschillende waarnemingsstaten gaan we werken op het thema dat voor jou aan de orde is,  zodoende kun je een situatie of probleem op verschillende niveaus van bewustzijn gaan waarnemen.


Wat is evolutiepsychologie?
Dit is een evolutionair proces waarbij gebruik wordt gemaakt van esoterische wetenschap, psychologie en chakratherapie. Hierbij leer je zo te leven, dat je het mechanisme van het leven geleidelijk gaat leren be- grijpen. Als je de rode draad van je leven gaat zien en je vluchtroutes, constructies, blokkades, overlevings- mechanismen, kwaliteiten en talenten gaat herkennen en daar mee om leert gaan krijg je een diepe heling en je leert niet alleen jezelf heel goed kennen maar je krijgt ook inzicht in de processen bij andere mensen wat leidt tot een groter begrip van je omgeving. Je kunt daardoor liefdevoller omgaan met jezelf en anderen waar- door de wereld er anders uit zal gaan zien. Daardoor evolueer je als mens en groeit je ziel en bewustzijn.


De doelstelling is om de cliënt zo snel mogelijk te begeleiden naar zelfredzaamheid.Wat is een chakratherapeut en wat is het verschil met een gewone therapeut?

Een chakratherapeut biedt nooit oplossingen aan, maar heeft inzicht en legt verbanden in waar de evolutie van de cliënt zit en in welk chakra eventuele problemen zich uitdrukken. Als die kwaliteit nog niet verworven is, proberen we jou te leiden naar het stukje evolutie van dit moment. Chakra's zijn als wielen van energie. We werken voornamelijk met de zeven belangrijkste chakra's. Een chakratherapeut heeft inzicht waar eventuele blokkades of excessen zitten en kan hier invloed op uitoefenen. Daarvoor worden diverse healingstechnieken gebruikt om ze weer terug in balans te brengen. Er wordt dus in je energetisch lichaam gewerkt en als daar iets verandert zal er ook in je fysieke, uiterlijke leven iets gaan veranderen.
Een groot verschil met de reguliere geneeskunde is dat we niet met symptomatische bestrijding werken, maar terug gaan naar de bron waar het probleem is ontstaan. We gaan dus kijken naar wat er is gebeurd voor de symptomen ontstonden. Ook tijdens de counseling blijft het niet alleen bij het veranderen van gedachtepatronen, maar gebeurt er ook iets in je energetisch lichaam. Genises is genezen, terug gaan naar de bron.

Er wordt niet gezegd wat je moet doen, maar wij maken het verlangen wakker zodat je je evolutie  op kunt pakken. Maar wat je er mee doet is aan jou zelf. Wij gaan jou dat laten voelen; jouw zieleninhoud laten voelen.


Wat is Esoterie?
Toeval bestaat niet en alles heeft zin en staat in verband met de rest. Er is geen onderscheid maar samenhang en eenheid. Esoterie gaat over weten en wat je er mee doet. Het is geen godsdienst of waarheid, maar ervaren. Esoterie gaat over verband, samenhang, eenheid en begrip. Exoterie gaat over onderscheid, oordelen, strijd en onbegrip. Exoterie gaat over de wetenschap en de buitenkant; het zijn theorieën over de weg. Esoterie gaat over de kennis, het weten en de binnenkant; het is het gaan van de weg. Elk echt esoterisch onderscheid, hoe klein ook verandert de mens.

Het verschil tussen esoterie en psychologie is dat een psycholoog probeert je aan de maatschappij aan te passen en een esotericus laat je zien hoe je jezelf kunt zijn.Wat is kristaltherapie?
Alles in onze kosmos is energie. Deze energie bestaat uit licht en vibratie. Materie is niets anders dan verdichte energie. Hoe meer verdichting, hoe lager de trilling. Kristallen hebben alle hun eigen trilling en werken daarom ook op een ander energetisch level. De kristallen in de aarde staan voor het zenuwstelsel.
Ze werken dan ook exact op die gebieden waar ze mee resoneren. Het zijn energietransmitters en ze geven informatie door. Ook bij het werken op bepaalde disharmonische energieën in de chakra's of organen die uit balans zijn, kun je ze inzetten. Kristallen worden daarom ook in radio's en computers gebruikt, omdat ze een trillingsfrequentie door kunnen geven. Dit is dan ook een wetenschappelijk bewezen feit.


Counseling:
Mijn doelstelling bij counseling is mensen zelf tot inzicht laten komen wat er speelt in hun leven. Alle antwoorden zitten tenslotte in jezelf, soms heb je alleen wat hulp nodig om ze te vinden. Door het leggen van verbanden, het geven van inzichten en kennis over evolutionaire processen kunnen mijn cliënten zelf de rode draad van hun leven gaan zien en hun evolutie oppakken.

Healing heeft alleen zin als door middel van een diep inzicht het proces door de cliënt wordt opgepakt. Anders heeft het alleen een tijdelijk effect. Daarom ben je ook verantwoordelijk om je eigen stuk erin op te pakken en genees je tenslotte jezelf. En dat is uiteindelijk het doel van het leven hier op aarde, het oppakken van je zielenopdracht en groei van bewustzijn.


Stervensbegeleiding:
Wanneer we geboren worden, worden we geboren in de ander. Wanneer we sterven worden we geboren in onszelf. Indien er begeleiding gewenst is bij het overgaan naar het licht kunnen er diverse aspecten spelen, zoals o.a. vergeving, onuitgesproken items of angsten. Er zijn diverse technieken en rituelen mogelijk om onze dierbaren op een liefdevolle manier te begeleiden in het stervensproces, zodat we samen op een mooie manier afscheid kunnen nemen
. Lees meer >>

De enige zekerheid die je hebt, is dat niets in het universum permanent is. Alles is aan groei en evolutie onderhevig.


Mijn missie:

Samen werken aan de groei van bewustzijn op deze aarde. We zijn allen één en niet afgescheiden van elkaar. Je kunt alleen je eigen verantwoording hierin opnemen en door jouw groei zal de wereld om je heen veranderen. De kosmos is constant aan verandering, dus evolutie onderhevig. Wij zijn daar een essentieel onderdeel van.


We zijn hier op aarde om te evolueren en ik wil mijn eigen groei en ontwikkeling hierin weer uitdragen naar de wereld toe zodat onze harten weer openen voor het Christusbewustzijn, de goddelijke vonk in het diepst van ons wezen, zodat we uiteindelijk kunnen samenwerken als Unity in Diversity en gedragen worden in overgave aan het leven.


IK
IK BEN
ZOALS IK BEN
ZO IS HET GOED
ZIJN

foto: Toine Kuiper