Crystal Skull experiences
 
Crystal Skull experiences

Ik ben altijd zeer terughoudend geweest met het delen van mijn ervaringen. Toch heb ik nu een globaal overzicht gemaakt van mijn ervaringen met kristallen schedels van de afgelopen jaren. De reden dat ik dit nu wel deel is omdat ik zeer onder de indruk ben van de schedels en wat ik hier mee beleef. Velen anderen ervaren ook heel bijzondere dingen en door het te delen weet je weet dat je daar niet alleen in staat. Hoe meer je heelt, des te meer toegang krijg je tot oude kennis en dit is voor ons allemaal mogelijk als we de processen in onszelf aangaan. Het zijn als het ware de cadeautjes die je dan weer krijgt voor je harde werken. Dus weet dat dit soort ervaringen mogelijk zijn en sta ervoor open. Je zult altijd ontvangen waar je aan toe bent en wat je aan kunt. Heb vertrouwen en samen kunnen we deze intense maar ook zeer boeiende tijd aan!

Aug 2008

Er komt een sjamaan in mijn droom die me vraagt om een kristallen schedel te maken uit
een groot stuk kwarts kristal. Deze schedel teken ik intuïtief en daar blijkt later een kolibrie
en de pana en yoke nusta's in te zitten. Dit zijn de twee vrouwelijke aspecten van de Inca's.
Een paar maanden later krijg ik tijdens een inwijding van Don Sebastian mijn spirituele naam
Qori K'ente, gouden kolibrie. De kolibrie is verbonden met het noorden en staat voor degene
die in het aangezicht van God komt. Hij  leert je drinken van de nectar van het leven en voert 
ons terug naar de bron waar wij allen vandaan komen. Een jaar lang gebeurd er niets met
betrekking tot de Crystal skulls. Ik heb ook geen idee wat ik er mee moet.

Juni 2009

Joshua Shapiro vraagt me dat jaar een event in Nederland te organiseren. Ik wil dit wel voor hem doen maar ik vind het raar omdat ik zelf niet eens een schedel heb. Joshua schrijft in zijn mailing dat ik de energie van de kistallen schedels zal gaan channelen….??? Geen idee hoe dat moet. In mei krijg ik via een sjamaan mijn eerst fysieke skull in dit leven 'Sumachta' , die een originele Maya skull blijkt te zijn. In juni is het event met Joshua en ik ga zonder daar ooit een opleiding voor gedaan te hebben alle shaman healings doen vanuit trance. Hieruit ontstaat de transformational interface soulssessie.

Jan 2010

Ik krijg een visioen waarin er solar vlammen in de aarde slaan alle mensen renden heel hard weg en waren angstig maar ik was niet bang maar enorm bij!. Ik wist op dat moment niet wat dat waren maar ik begon enorm te jubelen en juichen en riep constant de buitenaardse komen, de buitenaardse komen!!!
Ik kreeg een tweede visioen waarin ik vertelde dat ik zelf een buitenaardse was en dat ik zei: " als ik iets geleerd heb is dat het leven hier op aarde erg zwaar is". Daarna werd me verteld dat ik informatie door zou gaan geven hier op aarde. Ze lieten me ook zien hoe ik dat zou gaan doen. Ik stond op een steen in het water en begon tonen te zingen en door het zingen van deze tonen begon ik de informatie te krijgen. Ik had echter geen idee hoe ik dat zou moeten doen en dacht er niet meer aan.

Aug 2010

Ik hoorde dat er een ancient skull in Nederland zou komen en besloot daar maar eens naar te gaan kijken omdat het continu op mijn pad bleef komen. Ik was er echter niet erg van onder de indruk. Had ik dat maar niet gezegd! De dag na het bezoek aan Synergy,  skull van Cherry Withfield, krijg ik een healing via Synergy. Er gaan allemaal laserstralen door mijn lichaam heen van wel 3 a 4 centimeter doorsnee. Ik zie mijn hele lichaam op en neer gaan. Ik wordt gewoon live gelazerd.

Okt 2010

Via een meditatie maak ik contact met de etherische schedel die ik destijds in mijn droom heb gemaakt. Ik was nog nooit eerder op het idee gekomen om er contact mee te maken. Direct materialiseert hij zich s' nachts in mijn droom. Ik pak hem op en neem hem mee in mijn bed. Daar valt het 'dak' van zijn schedel er af en komt er allemaal as over me heen. Mijn gids laat me zien dat mijn Merkaba geactiveerd wordt en ik krijg een visueel verhaal te zien wat ik niet begrijp. Twee weken later weet ik dat dit een meditatietechniek is en begin ik deze te oefenen zoals ik denk dat de schedel het bedoeld. In no time begin ik inter-dimensionaal te reizen in mijn dromen. In oktober krijg ik een nieuw skelet (in mijn droom) en in november wordt ik mee naar mijn thuisplaneet genomen, ik zie enorm veel water om me heen terwijl ik reis en onderweg wordt me door mijn gids wat verteld. Ik kan me later niet meer herinneren hoe mijn thuisplaneet er uit ziet. In december krijg ik informatie over de komst van de tweede zon en heb vergaderingen in UFO's en kom op UFO meeging points die hier heel dicht bij de aarde zijn. Dit zijn een soort van punten waar we etherisch bij elkaar komen om onze ervaringen uit te wisselen en elkaar buiten ons lichaam te ontmoeten.

Dec 2010
Ik wordt samen gebracht in een team van co-creators om een event met kristallen schedels te gaan organiseren. Joshua Shapiro brengt de mensen bij elkaar en op 12 maart 2011 zetten we onze eerste internationale event neer.

Febr 2010

Ik had al even niet meer gemediteerd met mijn nieuwe techniek van de skull vanwege de enorme drukte omtrent het event. Terwijl ik weer ga mediteren met deze techniek materialiseert hij zo goed als in mijn handen en wordt mij een zwaard overhandigd. Een week later mediteer ik weer en voel ik me langzaam uit mijn lichaam gaan en terwijl ik tonen begin te zingen stap ik zo vanaf het bankstel uit mijn lichaam in een andere dimensie!!! Het was alsof er een scheur open ging in de tijd. De etherische schedel had mij de techniek gegeven waardoor ik de tonen ging zingen en ik informatie door zou gaan krijgen.

Ik heb een gesprek met één van de co-creators van het event en diezelfde nacht krijg ik weer een visioen en nu is het me niet helemaal duidelijk of de laserstralen in mij of uit me komen. Er wordt me nu verteld dat deze laser-stralen te maken hebben met de geboorte van 'de Star of Bethlehem'.

Maart 2011
Op 12 maart draag ik tijdens het event voor het eerst de meditatie techniek van de etherische schedel uit aan een groep. Ik heb de workshop 'de Steen der Wijzen' genoemd. Daarna gaat Joshua Shapiro nog een paar dagen met me mee naar Leende om daar wat helingen met de skulls en een workshop te geven. Een paar dagen daarna terwijl ik in de tuin lig omdat ik doodmoe ben ga ik weer uit mijn lichaam en kom ik in een dimensie waar enorm veel water is. Ik zie allemaal watervallen en een machtig mooie zee. Ik sta aan een strand waar het water meteen vanaf de kust ineens enorm diep wordt. Ik kijk naar beneden en zie ver in de diepte een enorme kristallen schedel in het water, zo groot als een huis. Ik weet dat deze schedel een soort van mega oer computer is en ik herinner dat ik hier vaker geweest ben. Als Joshua naar huis gaat geeft hij me een boek waarin ik later lees dat via laser stralen informatie in de kristallen schedels wordt gebracht en via lasers er ook weer uitgelezen wordt. Ik ben asthonised als ik dit lees want veel wat ik in dit boek lees heb allemaal in mijn visioenen mee gemaakt!

Juni 2011

Tijdens een workshop neem ik voor de eerst keer een kristallen schedel mee die ik nog nooit eerder mee genomen had. Voor mij gevoel had deze connectie met de mega oer computer die ik in de diepte van de zee had gezien. Tijdens deze workshop krijg ik ineens een naam door van deze schedel en die is 'Sumera' . Diezelfde nacht ga ik nog op zoektocht op internet en vind ik informatie over de Sumera- Mikoto, de Takanouchi documents, hidden history of mankind. Dit had wat te maken had met mysterie scholen uit Japan waar ook de Boeddah en Jezus Christus esoterisch onderwijs gehad zouden hebben. Hier wat informatie die ik op internet vond over Sumera:

One interpretation is that 'Sumera-Mikoto' came from the term referring to the Northern Star, which means the supreme God in Taoism4. Sumera' in one word means 'to unify all matters which directly connect to the Sun. 'The Sumera is the one who has a role to connect Heaven (God, represented by the sun) and Earth (the people).
The Sumera-Mikoto visited La Paz in the land of the Inca civilization! This evidence suggests that the Chibusan tumulus and the Inca's Sun festival are linked.! The Mikoto with the knowledge to build ships that ride the great sea], Ametoyonori-funetsukurishi Mikoto [The Mikoto with the knowledge to build ships that ride the Heaven],

Ik krijg weer een visioen waarin ik achterna gezeten wordt. Ik weet dat ze me achterna zitten omdat ik informatie bezit die ze van me willen hebben. Ik vlucht door glazen gebouwen, (hier ben ik vaker geweest dat weet ik, zelfs als kind wist ik van het bestaan van deze stad) dan vlucht ik door een soort schacht en kom ik mijn gids weer tegen. Hij zegt me dat hij me de informatie geeft omdat hij me vertrouwd. Ik ben echter doodmoe van de achtervolging en ineens sta ik weer ergens anders. Ik zie een enorm lichtwezen, heel erg lang en slank. Het wezen staat naast mij en ik lig horizontaal aan een apparaat. Ze laden me op via laserstralen, mijn kruinchakra is aangesloten op een laserapparaat! Ineens ben ik weer ergens anders, en sta aan een soort mega tafel. Hier ontvang ik grote platte stenen van ongeveer ruim een meter bij 1,5 hoog. Het lijken wel een soort enorme stenen boeken. Ik doe ze allemaal in dozen en berg ze op. Geen idee meer in mijn bewuste fysieke lichaam waar ik ze opgeborgen heb. Maar ik weet dat ik dat nog herinner in mijn solar lichaam net zoals de informatie over de komst van de tweede Zon. Ik weet dat als de tijd daar is ik toegang tot die kennis heb.

September 2011
Ik ben les aan het geven op de basis school. Dan komen er studenten van de hoger school die al mijn skulls en shamanic stuff mee nemen. Ik ren achter ze aan maar ze zeggen dat ik in een hoger klas moet gaan onderwijzen. een vrouw begeleid me naar een bos waarin een groot zwembad is met vissen erin. Daarna kom ik bij een grote arena terecht waarin de kruisweg van Jezus wordt afgebeeld.Er reizen grote bergen op de achtergrond.  Dan sta ik ineens midden in de arena bij een pilaar en kus ik de grond. Dan begrijp ik dat vele mensen hier zijn gekomen om de kruisweg van Jezus te zien. Ik zit ineens op de tribune met een man achter me die ik niet kon en ik moest zijn zoon vast houden. Ik begon naar beneden te vallen en rond te draaien als een tornado met de zoon in mijn armen. Dan kom ik in een tempel terecht en wordt me gezegd dat het het jaar 1200 is en ik me in China bevind. Dan komt er mijn gids door de muur gelopen en we staan voor een spiegel waar ik een initiatie krijg. Hij vroeg me om me op de grond te laten vallen en hem te vertrouwen. Ik deed dat en toen stonden we ineens buiten en waren we samen aan het lachen.


November 2011
Er loopt een vrouw met donkere lange haren door de woonkamer. Dan ineens zitten er allemaal mensen in een soort loketjes. De vrouw loopt achter ons door, we zitten met onze ruggen naar haar toe. Er komt een energie van achteren door mijn hart en ik krijg een kruisje op mijn rug. Dan komen er allemaal mensen met was die gesorteerd moet worden. De kleding moet wit gewassen worden.


Januari 2012

ik sta voor een grote poort maar deze blijkt op slot te zijn. Ik mag er nog niet naar binnen. Ik realiseer me dat ik op een mega groot complex ben waar ze kristallen verkopen. Ik loop naar binnen om te vragen waarom ik nog niet door de poort mag. Dan moet ik allerlei formulieren invullen met al mijn gegevens en wordt me verteld dat ik daar eerst een soort van pasje voor moet hebben. Direct nadat ik alles ingevuld heb breekt er een enorme storm uit buiten het complex. Ik zie hoe de wolken donkerder worden en het begint te donderden. Daarna komt de storm recht op mij af en slaat de bliksem in mijn derde oog.

Maart 2012
Ik krijg in een droom een ketting om van allemaal kleine skulls. Er wordt tegen me gezegd dat deze ketting nog belangrijker is dan de kristallen schedels. De morgen daarna ga ik heel de dag op internet zoeken naar oude kettingen. Ik wist precies hoe de ketting eruit zag en vond hem tenslotte op internet. Het was een yakbone ketting die oude tibetaanse monniken gebruikten.

Ik ga mediteren  en verbind me met het eiland van de maan in Lake Titicaca. Ik heb in mijn proces ware vrouwelijke kracht nodig en vraag hierom. Die nacht krijg ik een droom waarin ik een vrouw in een schoolgebouw zie staan. Ze kijkt daar door de raampjes van de klasjes. Dan zie ik de vrouw ineens van gedaante veranderen. Ze draait zich om naar mij en komt heel langzaam naar me toe gelopen. Ik herken haar als Maria Magdalena, haar energie is zo krachtig en van zo'n intense diepte dat het nauwelijks te omschrijven valt. Maar wat me het meeste raakt is de zeer intense energie van sereniteit. Nooit eerder heb ik deze energie zo inetens ervaren. Achter haar lopen nog meer vrouwen in dezelfde kledij. Eenvouding en met een soort van kappen op hun hoofd. Maar hoe dichter ze naar mij toe komen hoe intenser het wordt en deze energie is zo krachtig dat ik het gewoon niet aan kan. Ik vraag haar dan ook om niet dichterbij te komen. De ochtend daarna schaam ik me daar natuurlijk voor omdat ik dat gezegd heb maar ik kon het op dat moment echt nog niet volledig aan.

April 2012

Ik ga op reis naar Antartica, de Zuidpool. Ik ga naar een eiland dat vlak voor Antartica ligt. Onderweg kom ik allemaal dieren tegen waaronder dolfijnen en walvissen, ze communiceren allemaal met me. Als ik op het eiland ben krijg ik van een soort Eskimo een reinigingskuur. Ik loop daarna naar buiten  en kijk naar Antartica en huil dikke tranen om haar enorme schoonheid.

Ik zit in een bad vol melk en allemaal rozenbladeren. Ik voel een diepe reiniging door mijn hele lichaam gaan en de energie van Moeder Aarde. Dan verschijnt er een regenboog aan de horizon en gaan alle kleuren van de regenboog door mijn lichaam heen.

Ik bevind met met een hele groep mensen in een enorme kerk. Op de een of andere manier blijk ik een beetje achteraan in de groep terecht te komen. Dan ineens draai ik me om en zie een enome engel van steen in de kerk. Ik loop er naar toe en dan raakt mijn linkerschouder de vleugel van de engel aan en direct veranderd deze stenen engel in Jezus Christus. Hij omarmt me en kust me. Hij neemt me mee naar een kamertje achterin de kerk. Heel de tijd zijn we aan het lachen en weer neemt hij mijn gezicht in zijn handen en kust me. Heel dit tafereel is zo informeel alsof ik een oude vriend opnieuw ontmoet. Het lijkt voor mij een doodnormaal iets te zijn dat hij me zo informeel benaderd. En vooral dat we samen enorm veel lachen vooral van gelukzaligheid en vreugde zoals ik dat in de droom ervaarde.

Oktober 2012

Er staat een schitterde mooie vrouw in mijn woonkamer. Ik zei tegen haar: "Wat ben je nog jong". Ze zegt: "Ja dat ben ik ook". Ik heb zelden zo'n prachtig mooie vrouw gezien. Ze had kastanjebruin golvend lang haar en een heel vrouwelijk rond gezicht. Ik herkende haar, ze was eerder in mijn dromen geweest toen ze het kruisje achter op mijn rug maakte terwijl ze lieten zien dat de klederen gewassen moesten worden. Dan is ze weer weg.

November 2012
Ik zit in een hele grote ruimte. Het lijkt op een soort congreszaal. Er zijn vele mensen aanwezig. Dan ineens gaat er een ultraviolet licht door de ruimte heen. Iemand naast me wordt ontroerd en zegt: "Ik herken dat licht". Daarna word ik meegenomen naar en ander kamertje. Daar staat een vreemd soort apparaat. Het lijkt op een fax maar is aan de bovenkant hoger dan aan de onderkant. Er komen allemaal witte stralen uit die de sterrenconstellaties op het plafond weergeven. Dan wordt me gevraagd om mijn handen in dit licht te houden en worden deze frequenties en codes in mijn handchakra's gestraald. Ik voel nog weken lang de energie uit mijn handen komen met grote intensiteit.

December 2012
Ik ben die avond met zonsondergang in de tempel van de valk geweest in de heilige vallei van Peru. Ik heb daar lang met een locale inwoner gesproken terwijl het donker werd. We waren helemaal alleen zonder toeristen. De valk staat voor het collectieve vrouwelijke eenheidsbewustzijn. Die nacht krijg ik een visioen van gruwelijke afslachtingen in het water. Ik sta tussen het bloed en afgehakte ledematen. Er is een koets met paarden in de rivier die getrokken word door kinderen in plaats van paarden. De kinderen worden allemaal afgeslacht op gruwelijke wijze. De energie laat me voelen dat ik hier op een of andere manier bij betrokken was of verantwoordelijkheid in had. Daarna komt de valk en wordt één met mij. Ik wordt dan letterlijk teruggebracht in de tijd. Alsof de film terug spoelt, dit was echt heel bizar. Ik stond weer aan het begin voor de slachtingen begonnen. Nu echter moest ik het samen met de valk helen. Daarna liepen de kinderen weer het water uit en spraken ze met elkaar over hoe raar ze zich nu voelden.  Toen moest ik een slagerij inlopen. Ik was erg nerveus en durfde niet naar binnen. Bang voor wat ik aan zou treffen. Toen ik echter binnen was, was het er spik en span, smetteloos schoon. In het midden stond een altaar. Onzeker liep ik er naar toe. Er lagen allemaal stukken vlees netjes ingepakt en geceled. Alles was opgeruimd. Daarna moest ik naar het dorp waar de kinderen vandaan kwamen en hoorde ik alle mensen spreken over hoe veel invloed deze trauma's op iedereen hadden gehad. Die ochtend werd ik wakker en kon ik niets anders dan huilen. Ik was dagenlang fysiek vreselijk ziek. Het had een enorme inpakt op me gehad.

Maart 2013 Pasen

Enkele dagen voor Pasen krijg ik weer een heldere droom. Ik word door iemand in een kamertje gezet. Deze persoon gaat zelf in een andere kamer zitten. Het is alsof ik tegelijkertijd in de kamer zit en ook vanaf bovenaf alles waarneem. Ik kan mezelf dan ook zien zitten terwijl ik degene die me hier naartoe heeft gebracht ook kan zien. Op hetzelfde ogenblik bevinden zich in een andere ruimte vele mensen die klaar staan voor de wassing. Er wordt me gezegd door de persoon die me naar het kamertje bracht gezegd dat ik me moet gaan voorbereiden om deze mensen te gaan 'wassen'. Terwijl ik daar alleen zit besluit ik mijn schoenen uit te trekken. Er zitten bloederige bandages om  mijn voeten. Ik haal ze ervan af en dan zie ik dat de stigmatica van Jezus in mijn voeten zitten.

Mei 2013 1e Pinkster dag

Ik bevind me weer in een soort klaslokaal. Dan vliegt er ineens een kolibrie op mijn linkerhand en gaat daar op zitten. Hij ziet er zo lief en zacht uit. Er komen Inca's naar me toe die zeggen: "jij degene bent die uitgekozen is, dat is duidelijk". Je moet dadelijk naar ons toe komen en dan zul je onderwezen worden. Ik ga het klaslokaal uit en de kolibrie vliegt met me mee. Hij gaat drinken uit de zijkanten van mijn neusvleugels waar steeds een vloeistof uit stroomt. Pinksteren is de dag van de instroming van de Heilige Geest lees ik die ochtend. In het katholieke geloof staat de duif daar voor symbool. Bij de Inca's staat de kolibrie voor degene die je terug brengt naar de bron en drinkt van de nectar van het leven.  God was degene die ons het leven inblies met zijn adem door onze neus, de Heilige Geest.To be continued,


Sylvia van Dinter