Shamanproducts
 
 
Floridawater


Prijs:

15 eruo


3,75 euro
 
Heilig hout, Palo Santo


Prijs:

8 euro

 
 
 
Heilg hout olie

•Achergrond van het product
Palo Santo van Heilig hout, is gemaakt van bomen die een natuurlijke dood ziijn gestorven die daarna nog ongeveer 7 jaar moet rijpen. Je gebruikt het net als wierrook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke zoete geur wanneer het wordt aangestoken. Het wordt gebruikt door sjamanen bij rituelen en zuiveringssessies. Het harmoniseert en haalt eventuele restanten van zware energie (hucha) uit het energieveld.
•Gebruik van het product
Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals een kooltje.) Het stukje hout gloeit niet langer dan enkele minuten, maar dat is vaak al voldoende. Dit in tegenstelling tot wierrook dat continue brandt. Daarom kun je er heel lang mee doen voor het opgebrand is. In de verpakking zitten meerdere stokjes
.
Prijs:

15 euro
De Palo Santo olie van heilig hout is een sterk geconcentreerd en 100% puur en natuurlijk gewonnen olie uit de Palo Santo boom. Het hout dat gebruikt wordt voor deze bijzondere olie rijpt lange tijd (tussen de 4 en 10 jaar) Er wordt gezegd dat de geesten van de heilige boom in de olie terecht komen en zo een zeer krachige uitwerking hebben.

Deze exclusieve olie wordt o.a. gebruikt om te kalmeren en energie vrij te maken. Daarnaast toepasbaar bij diverse rituelen,healingen en om (ruimtes) te zuiveren. De olie maakt namelijk oude lagen in je energie-systeem los. Te gebruiken in een brandertje met water (je hebt slechts één druppeltje nodig) maar je kunt het ook vermengen en als massageolie gebruiken. Het ruikt intens en puur en roept herinneringen op uit vervlogen tijden.
Dit is het orginele floridawater uit Peru op basis van alcohol. Hierdoor is de trilling veel hoger dan de variant op basis van eau de cologne. Dit floridawater wordt in Peru gemaakt en is uitgevonden in 1512 door Juan Ponce de Leon, een spanjaard die op zoek was naar een elixer voor eeuwige jeugd.
Van oudsher wordt florida water gebruikt bij (schoonmaak) rituelen en sjamanisme. Het is gemaakt van bloemen en de geur en werking is diep, fris mysterieus en magisch. Het wordt tijdens healingen gebruikt om te reinigen en energie in beweging te zetten.
Gebruiksmogelijkheden zijn:
  •Voor healing
  •In het badwater om jezelf te reinigen
  •Om je mesa of edelstenen mee te reinigen
  •Bij initiaties van de Munay Ki of Nusta Karpay
  •Een scheutje in je water om je huis te reinigen

Mini flesje floridawater (tijdelijk uitverkocht)

 
Bestellingen

Je kunt de producten direct in de praktijk ophalen, Schoolstraat 19, Leende, na telefonische afspraak, Tel: 06-57978572. De producten kunnen ook verzonden worden, stuurdan even een e mail waarin je je bestelling plaatst.  De bezorgkosten hangen o.a. af of het pakketje door de brievenbus past. Er zijn 2 tarieven:
€ 2,40,- voor kleine pakketjes, die door de brievenbus passen
€ 8,- voor grotere / zwaardere pakketten
Betaling vooraf op bankrekeningnummer: IBAN NL19RABO0138754624, Rabobank tnv Sylvia van Dinter, onder vermelding van je naam en 'shamanproducts'. 

 


•Reinigen van ruimtes (energetisch)
•Beschermen van de aura
•Activeren van hoge frequenties
•Openen van poorten
•Bij initiaties (o.a. Munay-Ki)
•Contact maken met je hoger Zelf
•Creëren van heilige ruimtes
•Contact maken met spirits
•Activeren van magische krachten

Alle ingrediënten in Agua Sacral zijn 100% natuurlijk, zelfs de alcohol. (niet om in te nemen, uitsluitend voor uitwendig gebruik. Kan gesprekeld worden in ruimtes of op de hand of Pi stone met inwijdingen.Prijs:

22 euro


Agua Sacral

Chumpi stones white deze stenen staan in verbinding met de heilige apu's, bergen in Peru en kun je in onze mythologie vergelijken met de aardsengelen.

In elke steen is een symbool gegraveerd, zoals de slang, jaguar, condor, kolibrie, zon en maan. Ze representeren ook de zeven chakra's en kunnen gebruikt worden voor de inwijdingen van de Nusta Karpay. De drie ringen rond de bulten vertegenwoordigen de drie werelden, de onder- midden- en bovenwereld.

Chumpi stones


Prijs:

115 euro

 
 
 
Meteoriet Chumpi


Ratels

Munay-Ki cd
Groot


Middel


Klein
Meteoriet Chumpi stones van de gletsjers van de  Ausangate. Deze stenen zijn zeer krachtig, werken diep reinigend op de chakra's en ruimen de zware energie op zodat je weer in de flow komt. Al eeuwen lang worden deze stenen in de traditie van de Qero's gebruikt bij inwijdingen en heleing. 

Op deze cd staan de Munay-Ki inwijdingen van Alberto Villoldo uitgebreid omschreven. Let wel, je kunt de Munay- Ki alleen maar doorgeven als je de inwijdingen via transmissie eerst ontvangen hebt. Het zijn als zaadjes die je plant en tot wasdom brent. De prijs is inclusief verzendkosten.Prijs:

17 euro

Prijs:

300 euro

Prijs:

15 euro


12,5 euro


10 euro