Kristallen Schedels
 
 
Kristallen SchedelsDe leylines die om de aarde liggen projecteren deze hologrammen in de schedels, de trillingen creëren de hologrammen en de schedels worden geactiveerd door het geluid. De schedels reizen en communiceren via de hologrammen. Ze zijn timetravvelers en interdimensional. Het universum is één groot Hologram. Als je een holgram breekt zul je in ieder deel excact hetzelfde beeld terug zien. Eén partical kan met alle anderen communiceren, ze breken de tijdslijnen en reizen sneller dan het licht, het is als een super highway.

Hoe sla je wijsheid op in een brok steen? Dat is een vraag die de wetenschapper Jaap van Etten graag beantwoordt. In kristal dat al miljoenen jaren op onze aarde groeit en vrijwel onverwoestbaar is, blijk je informatie te kunnen bewaren. Met behulp van laserstralen kun je er gegevens in opslaan en er vervolgens ook weer 'uitlezen'. Dit is wetenschappelijk bewezen. "Lazerstralen bestaan uit elektromagnetische trillingen, uit energie- net als gedachten, gevoelens woorden en daden. In plaats van met laserstralen kun je dus ook met gedachten of gevoelens informatie in een kristal brengen. Omgekeerd werkt het precies hetzelfde: als je je afstemt op de schedel, kun je de infromatie die er in zit 'lezen'. En wat zo mooi is: je kunt nog steeds informatie toevoegen. Dit kan door met een schedel te mediteren maar schedels kunnen ook onderling informatie uitwisselen." (bron 'Happinez'nr 7 2010)

Zelfs in de bijbel wordt gesproken over de schedels. Ze representeerden het 'vrouwelijke principe' en stonden op de steen der Wijsheid. Jezus Christus is ook op 'Golghota' de schedelberg gekruisigd. Het is een mysterie dat zich langzaam aan weer aan ons aan het ontvouwen is.
Indien je een bepaalde connectie voelt met een schedel zal hij bij je horen en wordt je zijn 'caretaker'. Door er mee te werken en mediteren kan je evolutie en heling versnellen. Ze zijn energietransmitters en portals met andere dimensies en universa.

Ik heb diverse schedels voor jullie ingekocht. Zoals mensen die inmiddels werken met de Schedels vind er zodra ze bij elkaar staan een energietransmissie (overdracht) plaats. De energie van mijn schedels zullen overgedragen worden op degenen die ik ingekocht heb zodra ze bij elkaar staan. Jij krijgt altijd toegang tot informatie die afgestemd is op jou persoonlijke proces.
De oude schedels behoorden aan Shamanen, monniken of priesters. 'Sumachta' is de kleine groene schedel op de foto. Dit is een oude en orginele Maya Skull. Ze is op een bijzondere manier bij mij gekomen. Vanaf het moment dat ze in mijn bezit was ging ze door me heen werken en alle shaman healings deed ik zonder dat ik daar ooit opleiding voor gehad had. Verder hebben mijn schedels gewerkt of direct contact gehad met die van Joshua Shapiro 'Portal de Luz' (zijn schedels zijn met bijna alle ancient schedels waaronder Michell-Hedges skull en de  'the Atlantian Orb',the energy of Toth in contact geweest) en 'Synergy' van Sherry Whitfield, 'Emma' van Claire Powell en de Mongolian Skulls van Marion Mooren, Bart Peeters, Gina O' Connor en Rhian Gibbings. 'Sam' van Jaap van Etten,  en alle negen ancient skulls van Joke van Dieten waaronder natuurlijk 'ET', 'Kinbatz' van Franck Echardour,' Kweetal' van Jan Prins, 'Compassion' van Joseph Bennett, 'As-K-RA' van Katheleen Murray,' Kaspar' van Kirsten Hilling, 'Amakua' van Star Johnson- Moser en tenslotte de wereldberoemde skull 'Max' van Joann Parx waar ze enkele dagen bij hebben gestaan.

For those of you who are unfamiliar with the significance of the Thirteen Crystal Skulls, these ancient relics are said to contain information about the history of our planet and the future of mankind. Carved out of pure quartz crystal, and other crystals such as jade, the Skulls generate an energy field that activates human consciousness in a way that expands our perceptions of reality. Ultimately they are the manifestation of Spirit in a form that is now helping to shift the magnetic frequency of Mother Earth. When the Spirits of the Skulls are ceremonially awakened, ancient wisdom, wisdom that has been preserved in a crystalline matrix for eons, enters the unified field and fills the collective consciousness with all the knowledge of everything that has happened on the planet in the last 26,000 years, and perhaps beyond.
Bron www.spiritofmaat.com

Sylvia is één van de co-creaters van het Crystal Skull Center
in Holland. In 2011 en 2012 hebben we internationale events
georganiseerd en in 2013 heeft ze aan een on- line conference
deelgenomen van Joshua Shapiro. In 2012 is het boek, "Crystal
Skulls a journey of Experience, Wisdom and the Divine" in co-
creation geschreven en uitgegeven.  Voor vragen met betrekking
tot events:
www.facebook.com/crystalskulleventDe geschiedenis van de Kristallen Schedels
Lees meer >>
Skulls experiences Lees meer >>
 
Schedels die een nieuwe 'Caretaker' zoeken
 
Bestellingen

Je kunt de Kristallen Schedels direct in de praktijk ophalen, Schoolstraat 19, Leende, na telefonische afspraak, Tel: 06-57978572. U kunt ze per e mail of telefonisch reserveren. De schedels worden verzonden na betaling van de Skull en verzendkosten van 8 euro op: Rabobank 1387 54 624 tnv Sylvia van Dinter, onder vermelding van uw naam en het nummer van de Skull. In de praktijk zijn nog meerdere schedels. U kunt altijd bellen voor een afspraak.

Kristallen Schedels hebben de gave dat ze vanwege hun vorm zeer goed kunnen afstemmen op 'de mens' Ze kunnen je in proces brengen maar indien er healing plaats vind kan er ook zo maar ineens 'oude kennis of kunnen er vaardigheden' bij je terugkomen. Deze zijn vaak door trauma's of onverwerkte stukken bij je verdwenen. Wij zijn in het westen geconditioneerd met een negatief beeld door schedels, zoals, de dood, vergif, piraten etc. Maar vanuit de oude culturen staan ze bekend als bewaarders van onze wijsheid die we verloren zijn bij het afdalen in de materie.

Nu is het de tijd dat deze kennis, wijsheid weer toegankelijk wordt. De nieuwe schedels geven makkelijker toegang tot het kristallenbewustzijn en de Holomatrix. Dit is een combinatie van de woorden Hologram en Matrix. In de schedels bevinden zich hologrammen die ze projecteren. Je kunt deze hologrammen ook om hen heen zien als beelden of waarnemen als geluid.
 

62


Prijs:euro

 
39
•Materiaal bergkristal/ rookkwarts elfenskull


Gewicht van de Schedel 2.112 kilo


Prijs:


122 euro133 euro
 

42
•Materiaal bergkristal traveler skull

Gewicht van de Schedel 1.708 kilo

 
Prijs:508 euro

 
 
Prijs:990 euro


Sumachta, betekenis with beauty
 
 
 

43


Prijs:277 euro


Prijs:euro

Prijs:239 euro

 
Prijs:euroeuro


44


 

63

Prijs:euro

 

65

Prijs:


euro

 

75
•Materiaal bergkristal travelerskull

Gewicht van de Schedel 3.289 kilo
.
Prijs:628 euro


69 left one snake 204 gram
•Volledig handgecarvede sodalite skulls uit Peru, met de energie van de heilige vallei. Ieder stuk is eenmalig en uniek
Gewicht van de Schedels  kilo
70 right two snakes 238 gram


30 grote skull
•Materiaal aragoniet uit Afrika, kleine verkocht

Gewicht van de grote schedel 932 gram
.

76 
•Materiaal pyriet

Gewicht 837 gram kilo
.
"Crystal Skulls a journey of Experience, Wisdom and the Divine"